بازی ویدئویی

آپدیت جدید ایکس‌باکس سری ایکس روی بهبود قابلیت Quick Resume تمرکز دارد

شواهد امر گویای این موضوع است که شرکت مایکروسافت در آپدیت جدید ایکس باکس سری ایکس روی بهبود قابلیت Quick Resume تمرکز دارد.

چیزی در حدود یک سال از عرضه‌ی کنسول‌های جدید مایکروسافت و سونی به بازار می‌گذرد. پلتفرم‌هایی که به لطف سخت افزارهای قدرتمند، ویژگی‌های منحصر به فردی دارند و تجربه‌ی بازی‌های ویدیویی را بیش از پیش برای گیمرها جذاب‌تر کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین نکات قوت این کنسول‌ها، استفاده از حافظه‌های اس‌اس‌دی است که منجر به کاهش چشمگیر سرعت بارگذاری‌ها شده است.

به دنبال این امر، ایکس‌باکس سری ایکس و حتی ایکس‌باکس سری اس یک ویژگی خاص و صدالبته کاربردی تحت عنوان Quick Resume دارند. در این قابلیت، هر زمانی که از بازی‌ها خارج شوید، با ورود دوباره، دیگری خبری از نمایش لوگوها، منو و صفحات لودینگ نیست و درست از جایی که بازی را رها کرده بودید، بدون هیچ وقفه‌ای می‌توانید به تجربه‌ی آن ادامه دهید.

به بیان دیگر، وقتی بازی را انتخاب می‌کنید، کنسول شما را مستقیما به همان نقطه‌ای می‌برد که با رسیدن به آن از پای کنسول بلند شده بودید. بدین ترتیب، نیازی نیست به تماشای لوگوی سازنده و ناشر نشسته و از منوهای مختلف عبور کنید. نکته‌ی جالب ماجرا اینجا است که خاموش کردن کنسول یا حتی کشیدن پریز برق اختلالی در این قابلیت کنسول‌های نسل نهم ایکس‌باکس ایجاد نمی‌کند. بر این اساس، بعد از انجام این کارها همچنان می‌توانید به طور مستقیم به داخل بازی رفته و تجربه‌ی آن را بدون معطلی خاصی از سر بگیرید.

حال در تازه‌ترین خبرها، چندی پیش وب‌سایت رسمی ایکس‌باکس در پیامی اعلام کرد که به‌روزرسانی جدید کنسول در کنار رفع یک سری باگ‌ها و ایرادات فنی، عملکرد قابلیت “از سرگیری سریع” را بهبود می‌بخشد. با انتشار این پیام، طولی نکشید که مایکروسافت اظهارات خود را پس گرفت و آن‌طور که به نظر می‌رسد، این مورد در آپدیت‌های آینده اعمال خواهد شد و به‌روزرسانی امروز دستگاه تغییری در کارکرد این ویژگی ایجاد نمی‌کند.

بر اساس گفته‌های ردموندی‌ها، از این پس دو بازی بدون توجه به عناوین دیگری که در حال اجرا هستند، در بخش “از سرگیری سریع” کنسول ذخیره می‌شوند. بدین ترتیب، شما می‌توانید دو بازی مورد علاقه خود را به این بخش اضافه کرده و هر وقت که به سراغ آن‌ها بروید، دیگری منتظر لودینگ‌‌ها، نمایش لوگوها و منوی آن‌ها نباشید. ظاهرا این عناوین تنها در صورتی از این بخش خارج می‌شوند که کاربر به طور دستی آن‌ها را حذف کند و یا به‌روزرسانی جدیدی برای این دو اثر عرضه و نصب شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا