واقعا نخوانده میخواهی این لینک را به اشتراک بگذاری؟! توییتر و گامهای خوب برای ارتقای کیفیت مطالب بهاشتراکگذاشته شده

در یک دهه اخیر آنقدر شبکههای اجتماعی روی افزایش هیت و معتاد کردن کاربران به خود تمرکز کردهاند که خیلی چیزهای دیگر را وانهادهاند.
از نظر آنها هر چقدر کاربر را بیشتر وادار به ماندن در داخل شبکه اجتماعی و ابراپلیکیشن خود کنند، میزان موفقیت بیشتر است.
البته قوانین و چهارچوبهای کلی و ویژگی ریپورت مطالب و پیشگیری از اشتراک مطالب نفرتپراکن یا مشوق تروریسم و نیز سامانه تشخیص محتوای مشمول کپیرایت در هر کدام از این شبکههای اجتماعی به هنوعی پیشبینی شده.
اما اصلا این طور نبوده که معمار این شبکههای اجتماعی در طراحی ظاهری و معماری کلان دادهها به فکر ارتقای وضعیت محتوایی بوده باشد.
آنها با بیان ضمنی اینکه شبکه اجتماعی ما فقط سکویی برای انتشار مطالب کاربران و به اشتراکگذاریهای آنهاست، از زیر بار مسئولیت، شانه خالی کردهاند و به فکر این نبودهاند که کاربران را تشویق به نوشتن متن بیشتر کنند و کاری کنند که آنها با رفاه متنها را بخوانند و با تامل بیشتری مطالب را ارسال کنند.
سفارش طراحی سایت در کارلنسر با قیمت توافقی
کلاه تبلیغاتی
خرید بلیط لحظه آخری هواپیما از فلایتیو
لیزر هموروئید
درمان بواسیر در کلینیک تخصصی هموروئید تهران
کلاه تبلیغاتی
خرید فرفره انفجاری
آیا واقعا از نقطه نظر فناوری نمیشد برای این کار کرد؟
کاملا مخالفم! کارهای هوشمندانهای میشد انجام داد، اما این کارها در اولویت گردانندگان شبکههای اجتماعی نبوده است.
دیروز برای مثال متوجه شدم که توییتر یک ویژگی خوب را فعال کرده است. وقتی شما لینکی در یک توییت میبینید و فقط با توجه به عکس همراه آن و متن توییت، بدون اینکه لینک را باز کرده باشید، بخواهید به اشتراکش بگذارید، توییتر در کادری از شما میپرسد که آیا واقعا میخواهید بدون باز کردن لینک، به اشتراکش بگذارید؟
چیز جالبی است. در ظاهر شاید بگویید که این هم چیز کاملا کارآمدی نیست. اما اگر نظایر این شیوههای کنترلی در همه شبکههای اجتماعی بیشتر میشد، بسیار نیکو بود.
تصور کنید که مثلا در اینستاگرام تا ۲۰ درصد یک ویدئو را نمیدید، حق اشتراکش را نداشتید. یا اینکه طوری بود که تا نیمی از کپشن را نمیخواندید، حق لایک نداشتید.
آیا در آینده از هوش مصنوعی برای غنی کردن شبکههای اجتماعی استفاده خواهد شد؟ یا اینکه تلاش برای بیشتر کردن چرخه تعامل شتابزده کاربران و معتاد کردن آنها، همچنان بر کارهای خلاقانه کنترلی خواهد چربید.
فشار پدیده فیک نیوز و تاثیر منفیای که اینها بر مردم گذاشتند، باعث شد که از ۴ سال پیش صاحبان شبکههای اجتماعی، اندکی مسئولانهتر رفتار کنند. اما واقعا معلوم نیست که آنها چقدر خودخواسته و هوشمندانه این روند را تکمیل خواهند کرد.