آشپزخانه

طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ

 مواد لازم ساندویج جیگر و قارچ 

  • جگر:300 گرم 
  • قلوه: یک عدد به دلخواه
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • قارچ: 200 گرم
  • فلفل:2 عدد
  • نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه: به میزان لازم
  • گوجه، خیار شور، کاهو: به میزان لازم

ساندویج جگر

ساندویج جگر لذیذ

طرز تهیه ساندویج جگر و قارچ

برای تهیه ای ساندویج خوشمزه ابتدا جگر و قلوه را به صورت مربع مربع خرد کنید سعی کنید جگرتان اندازه های مناسبی داشت باشد بیش از حد ریز نکنید. جگر ها را درون یک تابه بریزید و با مقداری روغن آن را تفت دهید بعد از یک دقیقه پیاز هایی را که به صورت نگینی خرد کرده اید را به جگر ها اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند.

به مقدار دلخواهتان قارچ را به همراه چند عدد فلفل سبز خرد کنید و درون تابه بریزید و با جگر ها سرخ شان کنید.

بعد از اینکه جگر ها و قارچ ها سرخ شده و آبشان گرفته شد 2 قاشق غذاخوری رب به همراه ادویه های دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید. 

بعد از اینگه از طعم و رنگ جگر ها راضی شدید تابه را روی سطح کارتان قرار بدهید. حال زمان پر کردن ساندویج ها می باشد، نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.

شما می توانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که نیز دوست دارید ترکیب کنید می توانید از فلفل دلمه ای ، گوجه ، ذرت و پنیر و هر چیزی دیگری که دوست دارید ترکیب کنید.

حال درون آن را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و غیره پر کنید. نوش جانتان غذای شما حاضر است.

دستور تهیه ساندویچ جگر و قارچ

53

این مطلب مفید بود ؟30

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا